Direct contact? 030 636 5885

Bodemsanering Otte Infra (3)
Bodemsanering Otte Infra (6)
Bodemsanering Otte Infra (5)
Bodemsanering Otte Infra (4)
Bodemsanering Otte Infra (2)
Bodemsanering Otte Infra (1)
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Bodemsanering

Vervuilde grond in de leefomgeving wil niemand, bijvoorbeeld teveel lood in de bovenste laag van de grond rondom het huis. Overheid en direct betrokkenen zijn daarom gemotiveerd de bodem te verschonen of saneren, zoals dat heet. Otte Infra heeft de machines, ervaring en de juiste papieren om dit te kunnen uitvoeren.
Sommige gemeenten of provincies subsidiëren bodemsanering. Het is immers in ieders belang dat de burger een gezond levensklimaat geboden wordt. Wij kunnen beoordelen of uw gemeente subsidie biedt en we kunnen u  zo nodig begeleiden bij de aanvraag ervan.

Heeft u te maken met een (mogelijk) vervuilde bodem? Neem contact met ons op en we denken geheel vrijblijvend met u mee. Trekt u daarna de conclusie dat u wilt saneren, dan maken we graag – ook geheel vrijblijvend – een overzicht van de kosten (en mogelijke subsidies). Meer informatie over de aanpak, vindt u hier.

Otte Infra is al jaren specialist op het gebied van machineverhuur en grondverzet. Om ons dienstenpakket verder uit te breiden zijn we nu ook gecertificeerd voor de BRL7000, protocollen 7001 en 7004. Dat betekent dat we zelfstandig bodemsaneringen kunnen uitvoeren. Met overdruk uitgerust materieel en onze ervaren medewerkers zijn wij al jaren actief in de wereld van de verontreinigde grond. Door dit te combineren met onze Grondbank aan de Defensieweg te Odijk en ons netwerk van acceptanten en grondhandelaren, kunnen wij u efficiënte en economisch verantwoorde oplossingen bieden.

Ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bezig met de aan- of verkoop van een perceel waar een bodemverontreiniging in blijkt te zitten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. We denken met u mee voor de beste oplossing. Indien gewenst kunnen we het gehele traject, inclusief de benodigde meldingen en contact met de lokale omgevingsdienst, verzorgen.

Meer weten? Neem contact op met Marcel Reijersen van Buuren via telefoon 030-6365885, WhatsApp of onderstaand formulier.