Veilig te werk!

Aanpak bodemsanering

Materieel met overdruk

Machineverhuur

Sanering

Aanpak Bodemsanering Tanksanering Veel gestelde vragen Deco-unit verhuur

Efficiënte sanering

Otte Infra is al jaren specialist op het gebied van machineverhuur en grondverzet. Om ons dienstenpakket uit te breiden zijn we ook gecertificeerd voor de BRL7000, protocollen 7001 en 7004. Dat betekent dat we zelfstandig bodemsaneringen kunnen uitvoeren. Met ons met overdruk uitgerust materieel en onze ervaren medewerkers zijn wij al jaren actief in de wereld van de verontreinigde grond. Door dit te combineren met onze Grondbank Bunnik, en ons netwerk van acceptanten en grondhandelaren, kunnen wij u efficiënte en economisch verantwoorde oplossingen bieden.

Vervuilde bodem

Bij het bouwrijp maken van een stuk grond kan het voorkomen dat er verontreinigde grond aanwezig is. Soms merken wij dat tijdens een klus zelf op, maar vaker worden we door een projectontwikkelaar of aannemer ingehuurd om de bodemsanering te verzorgen. Na onderzoek kan blijken dat de bodem schadelijke stoffen zoals minerale olie, asbest en/of zware metalen bevat. De conclusie is dan dat de vervuilde grond gesaneerd moet worden ten behoeve van gezondheid en milieu. Overheden en direct betrokkenen zijn daarom gemotiveerd om de bodem te verschonen of saneren, zoals dat heet.

Subsidie op sanering

Sommige gemeenten of provincies subsidiëren bodemsanering. Het is immers in ieders belang dat de burger een gezond levensklimaat geboden wordt. Wij kunnen beoordelen of uw gemeente subsidie biedt en we kunnen u zo nodig begeleiden bij de aanvraag ervan.

Particuliere sanering

Ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bezig met de aan- of verkoop van een perceel waar een bodemverontreiniging in blijkt te zitten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij denken met u mee voor de beste oplossing. Indien gewenst kunnen we het gehele traject, inclusief de benodigde meldingen en contact met de lokale omgevingsdienst, verzorgen.

Contact

Heeft u te maken met een (mogelijk) vervuilde bodem? Neem contact met ons op en wij denken geheel vrijblijvend met u mee. Als u de conclusie trekt dat u wilt saneren maken wij daar graag een, ook geheel vrijblijvend, overzicht van de kosten (en mogelijke subsidies). Wilt u meer weten? Neem contact op met Marcel Reijersen van Buuren; telefoon 030-6365885, WhatsApp, of onderstaand contactformulier.

Opdrachtgevers waar wij graag voor werken

Peek
Siers
Heijmans
Gemeente Utrecht
GMB
VMV
Kruiswijk
Mourik
Stedin
Abbing
Hooijer