Direct contact? 030 636 5885

Diensten die wij verlenen

Otte Infra is snel en flexibel inzetbaar in grondverzet in en rondom Utrecht en ver daarbuiten. Met ervaren personeel, goed materieel en persoonlijk contact is de inzetbaarheid van onze mensen, met of zonder machine, groot.

Container verhuur

Otte Infra verhuurt containers in de regio Utrecht tegen de scherpste tarieven. Een container huren bij Otte Infra gaat gemakkelijk en snel Containerbakverhuur.nl. Kies in onze webshop de gewenste container en betaal met IDeal. Een container op werkdagen voor 14.00 uur besteld en betaald, betekent de volgende dag al voor de deur!

Een container huren kan ik verschillende maten. Wij verhuren 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 20m3 containers voor het afvoeren van grond, puin, groenafval, bouw- en sloopafval, hout en asfalt. Bekijk hier ons complete aanbod containers en kies welke oplossing het beste bij uw huurwens past.

Civiel loonwerk

Als relatief kleine en flexibele organisatie ondersteunen we veel projecten in de weg-  en waterbouw. Soms als onderaannemer voor langere periodes, soms als tijdelijk dienstverlener voor een afgebakende klus. We zijn een vaste relatie voor zowel lokale aannemers als voor grote ondernemingen als BAM en Heijmans. Maar ook kleinere klussen zoals het afgraven van tuinen voeren we vaak en met veel plezier uit.

Grondverzet

Otte Infra heeft het materiaal, personeel en kennis in huis voor de meest voorkomende vormen van grondverzet. Met ruime ervaring, eigen materieel en een groot netwerk van betrouwbare bedrijven is een project snel en flexibel uit te voeren. Persoonlijk contact is een vaste waarde. U kunt bij ons terecht voor machineverhuur en aanneming.
Ook voor de aanvoer van grond en afvoer van grond bent u bij ons aan het juiste adres.

Rijplaatverhuur

Voor zowel korte als lange projecten en evenementen kan Otte Infra zorgen voor grondbedekking in de vorm van stalen rijplaten in verschillende maten. Voor verhuur van rijplaten in de regio Utrecht kunt u zonder zorgen bij ons terecht.
Al onze rijplaten hebben afgronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt de rijplaten ophalen bij onze bedrijfslocatie in Odijk. Natuurlijk kunnen wij ook het transport en de plaatsing voor u regelen.

Graag maken we vrijblijvend een offerte op maat.

Sloopwerk

Op het gebied van sloopwerk variëren onze werkzaamheden van renovatiesloop tot totaalsloop en van kleine bouwwerken tot grote bedrijfshallen. Voor het uitvoeren van de sloopwerken hebben wij een groot scala aan machines welke voorzien zijn van alle toebehoren zoals sorteerknijpers en sloophamers.

Grondbank Bunnik

Het samenwerkingsverband Grondbank Bunnik en Grondbalans BV zorgt ervoor dat partijen grond snel afgevoerd kunnen worden, maar evenzo geleverd. Otte Infra heeft het fysieke beheer over deze grondbank en vindt professionele ondersteuning bij Grondbalans als ervaren partner in grondstromen. Zie www.grondbankbunnik.nl voor meer informatie.

Opdrachtgevers waar we graag voor werken

Heijmans
Bam
Mourik
GMB Logo
Gemeenteutrecht
Stedin 1
Peek
Spelt Logo
Grondbalans1
Kruiswijk Logo
Plegt Vos Logo
Logo