Direct contact? 030 636 5885

Diensten die wij verlenen

Otte Infra is snel en flexibel inzetbaar in grondverzet in en rondom Utrecht en ver daarbuiten. Met ervaren personeel, goed materieel en persoonlijk contact is de inzetbaarheid van onze mensen, met of zonder machine, groot.

Weegbrug

Op de Grondbank Bunnik aan de Defensieweg 4 in Odijk beschikt Otte Infra over een eigen weegbrug. Deze weegbrug wordt voornamelijk gebruikt om vrachten van en naar de Grondbank in en uit te wegen, maar deze stellen wij ook voor u ter beschikking. Met de weegbrug kunnen wij uw vrachten nauwkeurig wegen en kunnen wij een weegbon voor u uitprinten.

U betaalt direct bij de balie voor iedere vracht die u komt wegen (pinnen niet mogelijk en prijzen op aanvraag). Als u vaker een vracht komt wegen kunt u ook op rekening wegen. Neem hiervoor eerst contact op met onze administratie via administratie@otteinfra.nl of telefonisch via 030-6365885 (ma. t/m vr. van 09.00 uur – 17.00 uur).

Bodemsaneringen

Otte Infra, nu ook uw specialist voor verontreinigde bodem!

Met alle huidige activiteiten is Otte Infra al jaren dé specialist op het gebied van machineverhuur en grondverzet. Om ons dienstenpakket verder uit te breiden zijn wij sinds begin 2022 gecertificeerd voor de BRL7000, protocollen 7001 en 7004. Wat betekend dat wij vanaf nu zelfstandig bodemsaneringen kunnen uitvoeren.

Met ons met overdruk uitgeruste materieel en onze gekeurde medewerkers zijn wij al jaren actief in de wereld van de verontreinigde grond. Door dit te combineren met onze grondbank aan de Defensieweg te Odijk en ons netwerk van acceptanten en grondhandelaren kunnen wij u efficiënte en economisch verantwoorde oplossingen bieden.

Ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u bezig met de aan- of verkoop van een perceel waar een bodemverontreiniging in blijkt te zitten? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies, en wij kijken voor u naar de beste oplossing. Wij kunnen voor u het gehele traject, inclusief de benodigde meldingen en contact met de lokale omgevingsdienst verzorgen.

Meer weten? Bel 030-6365885 en vraag naar Marcel Reijersen van Buuren.

Container verhuur

Otte Infra verhuurt containers in de regio Utrecht tegen de scherpste tarieven. Een container huren bij Otte Infra gaat gemakkelijk en snel via Containerbakverhuur.nl. Kies in onze webshop de gewenste container en betaal met iDeal. Een container op werkdagen voor 14.00 uur besteld en betaald, betekent de volgende dag al voor de deur!

Een container huren kan in verschillende maten. Wij verhuren 3m3, 6m3, 10m3, 15m3 en 20m3 containers voor het afvoeren van grond, puin, groenafval, bouw- en sloopafval, hout en asfalt. Bekijk hier ons complete aanbod containers en kies welke oplossing het beste bij uw huurwens past.

Civiel loonwerk

Als relatief kleine en flexibele organisatie ondersteunen we veel projecten in de weg-  en waterbouw. Soms als onderaannemer voor langere periodes, soms als tijdelijk dienstverlener voor een afgebakende klus. We zijn een vaste relatie voor zowel lokale aannemers als voor grote ondernemingen als BAM en Heijmans. Maar ook kleinere klussen zoals het afgraven van tuinen voeren we vaak en met veel plezier uit.

Grondverzet

Otte Infra heeft het materiaal, personeel en kennis in huis voor de meest voorkomende vormen van grondverzet. Met ruime ervaring, eigen materieel en een groot netwerk van betrouwbare bedrijven is een project snel en flexibel uit te voeren. Persoonlijk contact is een vaste waarde. U kunt bij ons terecht voor machineverhuur en aanneming.
Ook voor de aanvoer van grond en afvoer van grond bent u bij ons aan het juiste adres.

Rijplaatverhuur

Voor zowel korte als lange projecten en evenementen kan Otte Infra zorgen voor grondbedekking in de vorm van stalen rijplaten in verschillende maten. Voor verhuur van rijplaten in de regio Utrecht kunt u zonder zorgen bij ons terecht.
Al onze rijplaten hebben afgronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt de rijplaten ophalen bij onze bedrijfslocatie in Odijk. Natuurlijk kunnen wij ook het transport en de plaatsing voor u regelen.

Graag maken we vrijblijvend een offerte op maat.

Sloopwerk

Op het gebied van sloopwerk variëren onze werkzaamheden van renovatiesloop tot totaalsloop en van kleine bouwwerken tot grote bedrijfshallen. Voor het uitvoeren van de sloopwerken hebben wij een groot scala aan machines welke voorzien zijn van alle toebehoren zoals sorteerknijpers en sloophamers.

Grondbank Bunnik

Het samenwerkingsverband Grondbank Bunnik en Grondbalans BV zorgt ervoor dat partijen grond snel afgevoerd kunnen worden, maar evenzo geleverd. Otte Infra heeft het fysieke beheer over deze grondbank en vindt professionele ondersteuning bij Grondbalans als ervaren partner in grondstromen. Zie www.grondbankbunnik.nl voor meer informatie.

Opdrachtgevers waar we graag voor werken

Hooijer Renkum
Heijmans
Bam
Mourik
GMB Logo
Gemeenteutrecht
Stedin 1
Peek
Spelt Logo
Grondbalans1
Kruiswijk Logo
Plegt Vos Logo
Logo