Direct contact? 030 636 5885

Diensten die wij verlenen

Otte Infra is snel en flexibel inzetbaar in grondverzet in en rondom Utrecht en ver daarbuiten. Met ervaren personeel, goed materieel en persoonlijk contact is de inzetbaarheid van onze mensen, met of zonder machine, groot.

Civiel loonwerk

Als relatief kleine en flexibele organisatie ondersteunen we veel projecten in de weg-  en waterbouw. Soms als onderaannemer voor langere periodes, soms als tijdelijk dienstverlener voor een afgebakende klus. We zijn een vaste relatie voor zowel lokale aannemers als voor grote ondernemingen als BAM en Heijmans. Maar ook kleinere klussen zoals het afgraven van tuinen voeren we vaak en met veel plezier uit.

Grondverzet

Otte Infra heeft het materiaal, personeel en kennis in huis voor de meest voorkomende vormen van grondverzet. Met ruime ervaring, eigen materieel en een groot netwerk van betrouwbare bedrijven is een project snel en flexibel uit te voeren. Persoonlijk contact is een vaste waarde. U kunt bij ons terecht voor machineverhuur en aanneming.
Ook voor de aanvoer van grond en afvoer van grond bent u bij ons aan het juiste adres.

Rijplaatverhuur

Voor zowel korte als lange projecten en evenementen kan Otte Infra zorgen voor grondbedekking in de vorm van stalen rijplaten in verschillende maten. Voor verhuur van rijplaten in de regio Utrecht kunt u zonder zorgen bij ons terecht.
Al onze rijplaten hebben afgronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt de rijplaten ophalen bij onze bedrijfslocatie in Odijk. Natuurlijk kunnen wij ook het transport en de plaatsing voor u regelen.

Graag maken we vrijblijvend een offerte op maat.

Grondbank Bunnik

Het samenwerkingsverband Grondbank Bunnik en Grondbalans BV zorgt ervoor dat partijen grond snel afgevoerd kunnen worden, maar evenzo geleverd. Otte Infra heeft het fysieke beheer over deze grondbank en vindt professionele ondersteuning bij Grondbalans als ervaren partner in grondstromen. Zie www.grondbankbunnik.nl voor meer informatie.

Opdrachtgevers waar we graag voor werken

Logo
Mourik
Grondbalans1
Bam
Peek
Heijmans
Stedin 1
Gemeenteutrecht