Direct contact? 030 636 5885

Werken bij Otte Infra?

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar nieuw personeel. We hebben ruimte voor trekker chauffeurs en grondwerkers. Daarnaast zoeken we nog een machinist voor een minigraver.

Vacature meewerkend voorman

Wegens uitbreiding van onze projecten zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman!

Als meewerkend voorman ben je iemand die goed is in het begeleiden en aansturen van ons team op de projecten en ben je zelf ook iemand die actief bezig is met het uitvoeren van (grond)werkzaamheden. Daarnaast co├Ârdineer je de werkzaamheden dusdanig dat je de planning kunt bewaken en het project tot een mooi eindresultaat kunt brengen.

Ben jij gemotiveerd, zelfstandig en durf je verantwoordelijkheid te nemen? En wil je aan het werk bij een leuk, gezellig en snelgroeiend infrabedrijf in Midden-Nederland? Solliciteer dan direct op de functie als meewerkend voorman bij Otte Infra! Reageren kan via info@otteinfra.nl of telefonisch via 030-6365885.

Solliciteer direct

Vacature trekkerchauffeur

Wij zijn op zoek naar een nuchtere, praktische en harde werken die graag op de trekker in het grondverzet rijd! Zou je graag bij ons op de trekker rijden, maar heb je nog geen T-rijbewijs? Aarzel dan niet om te solliciteren. Kosten voor je rijbewijs worden namelijk door ons vergoed!

Is deze functie iets voor jou? Solliciteer dan direct op de functie als trekkerchauffeur bij Otte Infra! Reageren kan via info@otteinfra.nl of telefonisch via 030-6365885.

Solliciteer direct

Vacature mobiele kraan machinist

Draai jij binnenkort op onze mobiele kraan met GPS en DKS? Dit is je kans!

Otte Infra is namelijk op zoek naar een gemotiveerde machinist voor op de mobiele kraan! Als mobiele kraan machinist in het grondwerk durf jij je verantwoordelijkheid te nemen, kun je zelfstandig werken en wordt je ingezet bij de meest uiteenlopende werken.

Dit is wat wij van jou vragen:

 • Je bent fulltime inzetbaar en hebt geen 7 tot 4 mentaliteit;
 • Je hebt ervaring met het werken op een mobiele kraan;
 • Je bent verantwoordelijk voor het in goede staat houden van je machine;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een praktische werkhouding;
 • Je hebt een klantgerichte instelling.

Je gaat aan het werk bij Otte Infra uit Odijk die al meer dan 25 jaar actief is in de grond-, weg- en waterbouw. Samen met een klein team realiseer je de mooiste werken in de omgeving van Utrecht.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je motivatie en CV op naar info@otteinfra.nl of neem telefonisch contact met ons op via 030-6365885. Neem ook gerust contact op als je vragen hebt over deze functie!

Solliciteer direct

Vacature dumperchauffeur

Otte Infra is op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor op de dumper! Als dumperchauffeur in het grondverzet bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het rijden van zand, puin en grond.

Soort dienstverband: fulltime.

Wat wij van jou vragen:

 • Je hebt een praktische werkhouding;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt geen 7 tot 4 mentaliteit;
 • Ervaring met een dumper is een pre.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan je motivatie en CV op naar info@otteinfra.nl of neem telefonisch contact met ons op via 030-6365885. Neem ook gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze functie!

Solliciteer direct

Vacature machinist minigraver

Is dit iets voor jou? Laat dan je CV achter of bel ons voor meer informatie.

Solliciteer direct

Opdrachtgevers waar we graag voor werken

Heijmans
Bam
Mourik
GMB Logo
Gemeenteutrecht
Stedin 1
Peek
Spelt Logo
Grondbalans1
Kruiswijk Logo
Plegt Vos Logo
Logo