Direct contact? 030 636 5885

Grond transport

Otte Infra heeft het materiaal, personeel en kennis in huis voor de meest voorkomende vormen van grond transport in de regio Utrecht en ver daar buiten. Met ruime ervaring, hoogwaardig materieel en een uitgebreid netwerk is een grondverzet project voor Otte Infra snel en flexibel uit te voeren.

Vervuilde grond transport

Otte Infra beschikt over trekkers en vrachtwagens welke voorzien zijn van een overdrukcabine, wat het mogelijk maakt om vervuilde grond professioneel en veilig te laten vervoeren. Daarnaast zijn al onze chauffeurs gekeurd en weten zij precies hoe zij met vervuilde grond om moeten gaan.

Afvoer en aanvoer van grond

Het grond transport in regio Utrecht en daar buiten bij Otte Infra bestaat uit afvoer en aanvoer van verschillende grondsoorten. Als wij grond afvoeren kunnen wij direct grond leveren. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Container inzetten voor grond transport

Wilt u een container inzetten om grond af te voeren? Dan kunt u bij Otte Infra ook terecht voor het huren van een container voor het afvoeren van grond. Het huren van een container bij Otte Infra kan gemakkelijk en snel via Containerbakverhuur.nl.

Machineverhuur

Naast grondverzet is Otte Infra gespecialiseerd in het verhuren van machines. Bekijk hier ons complete aanbod machines of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!