Slopen met zorg

Onze projecten

Sloopwerk

Otte Infra kan uw sloopwerkzaamheden zorgvuldig uitvoeren met behulp van ons groot scala aan machines welke voorzien zijn van alle toebehoren zoals sorteerknijpers en sloophamers. Onze werkzaamheden op gebied van sloopwerk variëren van renovatiesloop tot totaalsloop en van kleine bouwwerken tot grote bedrijfshallen.

Waarom een pand slopen?

Er zijn verschillende redenen waarom een pand gesloopt kan worden. Bijvoorbeeld wanneer het fundament en de structuur van het gebouw zodanig beschadigd zijn geraakt, dat het pand instabiel is geworden. Om te voorkomen dat het pand instort of verzakt met alle gevolgen van dien, is het dan aan te raden om voor slopen te kiezen.

Nog een reden om te kiezen voor totaalsloop is als u een nieuw pand wilt bouwen. De totaalsloop van het huidige pand zorgt er dan voor dat er een nieuw gebouw gebouwd kan worden.

Veilig slopen

Otte Infra kan het afbreken van bestaande panden op verschillende manieren voor u uitvoeren. Om tot een juiste en passende wijze voor het slopen te komen, is het handig als wij van te voren weten om wat voor pand het gaat. Wij komen daarom graag even langs om het pand te inspecteren. Hierbij letten wij onder meer op de structuur, de staat van het gebouw en de omvang. Verder brengen wij nauwkeurig in kaart waar eventuele gevaarlijke stoffen aanwezig zijn, zodat we deze op een veilige manier kunnen afvoeren.

Met behulp van onze machines, hulpmiddelen en onze goed opgeleide vakmensen gaan we aan het werk om het bestaande pand op een nette en vooral veilige manier te slopen.

Opdrachtgevers waar wij graag voor werken

Peek
Siers
Heijmans
Gemeente Utrecht
GMB
VMV
Mourik
Kruiswijk
Stedin
Abbing
Hooijer