Sloopwerk Utrecht

Bekijk hier onze projecten

Sloopwerk Utrecht

Otte Infra is gespecialiseerd in sloopwerken in Utrecht gevarieerd van renovatiesloop tot totaalsloop en van kleine bouwwerken tot grote bedrijfshallen. Voor het uitvoeren van sloopwerken hebben wij een groot scala aan machines welke voorzien zijn van alle toebehoren zoals sorteerknijpers en sloophamers.

Het slopen of demonteren van een gebouw kan op verschillende manieren. Voor het beste resultaat schakelt u Otte Infra in voor het uitvoeren van uw sloopwerken in Utrecht. Zo weet u zeker dat het pand op een veilige manier wordt afgebroken en dat de brokstukken geen schade achterlaten. Bovendien gaan we zo te werk dat eventuele gevaarlijke stoffen of materialen, zoals asbest, vakkundig worden verwijderd. Als u sloopwerk laat uitvoeren door Otte Infra loopt u dus geen enkel risico!

Waarom een pand slopen?

Er zijn verschillende redenen waarom een pand gesloopt kan worden. Bijvoorbeeld wanneer het fundament en de structuur van het gebouw zodanig beschadigd zijn geraakt, dat het pand instabiel is geworden. Om te voorkomen dat het pand instort of verzakt met alle gevolgen van dien, is het dan aan te raden om voor slopen te kiezen.

Nog een reden om te kiezen voor totaalsloop is als u een nieuw pand wilt bouwen. De totaalsloop van het huidige pand zorgt er dan voor dat er een nieuw gebouw gebouwd kan worden.

Veilig slopen

Otte Infra kan het afbreken van bestaande panden op verschillende manieren voor u uitvoeren. Om tot een juiste en passende wijze voor het slopen te komen, is het handig als wij van te voren weten om wat voor pand het gaat. Wij komen daarom graag even langs om het pand te inspecteren. Hierbij letten wij onder meer op de structuur, de staat van het gebouw en de omvang. Verder brengen wij nauwkeurig in kaart waar eventuele gevaarlijke stoffen aanwezig zijn, zodat we deze op een veilige manier kunnen afvoeren.

Met behulp van onze machines, hulpmiddelen en onze goed opgeleide vakmensen gaan we aan het werk om het bestaande pand op een nette en vooral veilige manier te slopen.

Advies nodig?

Wilt u meer informatie over sloopwerk in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag advies en bieden u de beste service!

Direct contact