Machineverhuur Schalkwijk

Bekijk hier ons materiaal

Machineverhuur Schalkwijk

Machines of containers huren in Schalkwijk voor het uitvoeren van grondwerk op uw project? Otte Infra uit Odijk beschikt over een groot assortiment bemande machines en materialen om te huren in Schalkwijk voor het uitvoeren van grondwerk of grondverzet. Bezoek onze verhuurpagina, selecteer de machine of het materiaal en vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier. Onze machines worden alleen bemand verhuurd.

De volgende machines en materialen zijn beschikbaar om te huren in Schalkwijk:

  • Containers
  • Graafmachines
  • Knikdumpers
  • Rijplaten
  • Shovels
  • Tractoren
  • Vrachtwagens

Graafmachine huren

Otte Infra heeft mobiele graafmachines en rupskranen om bemand te huren in Schalkwijk. Onze kraanmachinisten zijn ervaren en helpen u graag om uw project tot een succes te maken!

Knikdumper huren

Otte Infra heeft verschillende knikdumpers om bemand te huren in Schalkwijk. Onze knikdumpers hebben allemaal een capaciteit van 16m3 en kunnen uitgerust worden met een overdruk systeem, waardoor er met de dumper ook gereden kan worden in stoffige of vervuilde omgevingen.

Daarnaast kan onze dumper uitgerust worden met moerasbanden, waardoor deze dan uiterst geschikt is voor het grondverzet op moeilijk berijdbare terreinen.

Rijplaten huren

Otte Infra verhuurt stalen en kunststof rijplaten in Schalkwijk. Met rijplaten zorgt u ervoor dat u een tijdelijke stevige ondergrond creëert voor voertuigen, machines of opslag. Zeker op bouwplaatsen waar nog geen bestrating ligt zorgen de rijplaten van Otte Infra voor een goede toegankelijkheid van het terrein.

Al onze rijplaten hebben afgeronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt er voor kiezen om de rijplaten zelf op te halen op onze locatie in Odijk, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om het transport en de plaatsing van de rijplaten door ons te laten verzorgen.

Shovel huren

Otte Infra verhuurt bemande shovels in Schalkwijk van verschillende formaten en standaard voorzien van palletvorken, een dichte bak en een puinbak. Onze shovel machinisten zijn ervaren en helpen u graag om uw grondwerk project tot een succes te maken!

Trekker huren

Bij Otte Infra kunt u een bemande trekker met kipper huren in Schalkwijk. Wij verhuren kippers met een capaciteit van 16m3 en 14m3. Naast een kipper achter de trekker kunt u ook een trekker huren met andere toebehoren zoals een waterwagen of een rolbezem. Het is daarnaast optioneel om de trekker te voorzien van een overdruksysteem, wat het rijden in stoffige of vervuilde omgevingen mogelijk maakt.

Vrachtwagen huren

Otte Infra verhuurt bemande 10×4 en 8×4 vrachtwagens voor grondverzet in Schalkwijk. Daarnaast verhuren wij een bemande vrachtwagen met knijper.

Container huren in Schalkwijk

Een container huren in Schalkwijk bij Otte Infra kan door de gewenste container te bestellen via https://www.containerbakverhuur.nl/. Een container huren kan bij ons in verschillende formaten voor het afvoeren van grond, zand, puin, bouw- en sloopafval, hout, groenafval en asfalt. De containers worden geleverd in een straal van 30 kilometer rondom Odijk.

Het huren van een container bij https://www.containerbakverhuur.nl/ gaat snel en gemakkelijk. Kies de container die het beste bij uw huurwens past en reken deze direct af met IDeal. Wanneer je een container via onze webshop voor 14.00 uur hebt besteld en betaald, kan deze de volgende dag al tussen 07.00 uur en 16.00 uur worden geleverd in Schalkwijk. De zaterdaglevering vindt plaats tussen 07.00 uur en 12.00 uur.

De prijzen in onze container webshop zijn All-in. Dit betekent inclusief: BTW, bezorgen & ophalen, verwerking van het afval en 4 weken huur.