Direct contact? 030 636 5885

Terug naar overzicht

Materiaal: Deco-unit

Heeft u een decontaminatie-unit nodig voor uw saneringsproject? Dan bent u bij Otte Infra aan het juiste adres. Wij voorzien u van alle gemakken. Uw saneringsklus kunnen wij ook volledig voor u ontzorgen met ons met overdruk uitgeruste materieel en ervaren gecertificeerd personeel.

Onze deco-unit in het kort:

– 2 bij 3 meter lengte

– Geschikt voor bodem- en asbestsanering

– Energievoorziening van pomp en verlichting is elektrisch

– Voorzien van wasbak

– Aansluiting voor bijvoorbeeld een buitendouche of laarzenwasser

Efficiënt saneren

Onze deco-unit is met zijn 2 bij 3 meter lengte erg geschikt voor bijvoorbeeld de binnenstad. Hij is geschikt voor zowel bodemsanering als asbestsanering. De deco-unit is 1 dag zelfvoorzienend; de energievoorziening van de pomp en verlichting is elektrisch en gaat op accu’s van 12V. ’s Nachts kunnen deze weer worden opgeladen. Zo bent u niet afhankelijk van stroom op de locatie van het saneringsproject.

Voorzieningen

De deco-unit is voorzien van een wasbak. Aan de buitenzijde bevindt zich een aansluiting waar u bijvoorbeeld een buitendouche of laarzenwasser op kunt aansluiten. Zo bent u perfect voorbereid op uw saneringsklus.

Heeft u nog vragen, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen voor het huren van een deco-unit? Neem gerust contact op, en vraag hierbij naar Marcel Reijersen Van Buuren.