Direct contact? 030 636 5885

Terug naar overzicht

Materiaal: Knikdumpers

De Volvo knikdumpers bij Otte Infra kunnen worden ingezet voor de meest zware grondtransport klussen. Het huren van een dumper is ideaal voor het verzetten van bijvoorbeeld grond, zand, klei of puin.

De knikdumpers bij Otte Infra worden alleen bemand verhuurd. Onze dumper chauffeurs zijn ervaren, beschikken over de benodigde opleidingen en helpen u graag om uw grondverzet project tot een succes te maken!

Overdrukcabine

Het is optioneel om de Volvo dumper te voorzien van een overdrukcabine. Deze cabines zijn geschikt voor werkzaamheden in stoffige of vervuilde omgevingen. Zo ondervindt de bestuurder geen hinder tijdens het werk.

Een overdruk is een afgesloten cabine die beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er heerst namelijk continue overdruk in de cabine. Dat wil zeggen dat de luchtdruk in de cabine hoger is dan de luchtdruk buiten. Daardoor is het onmogelijk dat er zand, grond, stof of vuil door de kieren van de machine binnenkomt. Een overdrukcabine beschermt de bestuurder niet alleen tegen vuil, maar ook tegen ongezonde lucht of gassen.

Volvo knikdumpers

Wij hebben verschillende Volvo wieldumpers om te huren:

  • Volvo A25 (16m3)
  • Volvo A25 (16m3) met overdruk
  • Volvo A25 (16m3) met extra brede banden
  • Volvo A25 (16m3) met extra brede banden en overdruk
  • Volvo A30 (17m3)

Advies nodig?

Neem voor vragen over het huren van een knikdumper gerust contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw vragen en bieden u de beste service!

Direct contact