Rijplaten verhuur regio Utrecht

Bekijk hier de mogelijkheden

Rijplaten huren

Rijplaten huren voor uw project? Otte Infra beschikt over een assortiment stalen en kunststof rijplaten. Met rijplaten zorgt u er voor dat u een tijdelijke stevige ondergrond creëert voor voertuigen, machines of opslag. Zeker op bouwplaatsen waar nog geen bestrating ligt zorgen de rijplaten van Otte Infra voor een goede toegankelijkheid van het terrein. Bezoek onze productcategorie rijplaten, selecteer de gewenste afmeting en vraag direct een vrijblijvende offerte aan in het aanvraagformulier.

De stalen en kunststof rijplaten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar:

Stalen rijplaten 500 x 100

Stalen rijplaten 500 x 130

Stalen rijplaten 500 x 160

Stalen rijplaten 500 x 200

Stalen rijplaten 600 x 350

Kunststof rijplaten 300 x 100

Alle rijplaten hebben afgeronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt er voor kiezen om de rijplaten zelf op te halen op onze locatie in Odijk. Uiteraard kunnen wij ook het transport en de plaatsing van de rijplaten voor u verzorgen.

Stalen rijplaten huren

Voor het vervoer van zware voertuigen of machines wordt de inzet van stalen rijplaten geadviseerd. Wij kunnen stalen rijplaten leveren van verschillende afmetingen. Bekijk hier ons volledige aanbod rijplaten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kunststof rijplaten huren

De kunststof rijplaten die u kunt huren bij Otte Infra zijn beschikbaar in 3 meter bij 1 meter. De kunststof rijplaten zijn geschikt om lichtere voertuigen of machines over te vervoeren.

Advies nodig?

Neem voor informatie of advies gerust contact met ons op via 030-6365885. Wij geven u graag advies en bieden u de beste service.