Terug naar overzicht

Materiaal: Rijplaten

Verhuur van stalen en kunststof rijplaten bij Otte Infra uit Odijk. Met rijplaten zorgt u er voor dat u een tijdelijke stevige ondergrond creëert voor voertuigen, machines of opslag. Met stalen of kunststof rijplaten kunt u straatwerk of een gazon beschermen, maar kunt u ook een vervoerspad aanleggen. Zeker op bouwplaatsen waar nog geen bestrating ligt zorgen de rijplaten van Otte Infra voor een goede toegankelijkheid van het terrein.

Alle rijplaten hebben afgeronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt er voor kiezen om de rijplaten zelf op te halen op onze locatie in Odijk. Uiteraard kunnen wij ook het transport en de plaatsing van de rijplaten voor u verzorgen.

Stalen rijplaten huren

Verhuur van stalen rijplaten: Voor het vervoer van zware voertuigen of machines wordt de inzet van stalen rijplaten geadviseerd. Wij kunnen stalen rijplaten leveren van:

  • 500 x 100
  • 500 x 130
  • 500 x 160
  • 500 x 200
  • 600 x 350

Kunststof rijplaten huren

Verhuur van kunststof rijplaten: De kunststof rijplaten die u kunt huren bij Otte Infra zijn beschikbaar in 3 meter bij 1 meter. De kunststof rijplaten zijn geschikt om lichtere voertuigen of machines over te vervoeren.

Advies nodig?

Neem voor informatie of advies gerust contact met ons op via 030-6365885. Wij geven u graag advies en bieden u de beste service.