Rijplaten huren in Houten

Bekijk hier de mogelijkheden

Rijplaten huren in Houten? Otte Infra biedt stalen en kunststof rijplaten om te huren in Houten. Met rijplaten zorgt u er voor dat u een tijdelijke stevige ondergrond creëert voor voertuigen, machines of opslag. Met stalen of kunststof rijplaten kunt u straatwerk of een gazon beschermen, maar kunt u ook een vervoerspad aanleggen. Zeker op bouwplaatsen waar nog geen bestrating ligt zorgen de rijplaten van Otte Infra voor een goede toegankelijkheid van het terrein.

Alle rijplaten hebben afgeronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt er voor kiezen om de rijplaten zelf op te halen op onze locatie in Odijk. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de rijplaten te laten leveren en plaatsen in Houten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stalen rijplaten huren in Houten

Voor het vervoer van zware voertuigen of machines in Houten wordt de inzet van stalen rijplaten geadviseerd. Wij kunnen stalen rijplaten leveren in Houten van:

500 x 100
500 x 130
500 x 160
500 x 200
600 x 350

Kunststof rijplaten huren

Kunststof rijplaten bij Otte Infra zijn beschikbaar in 3 meter bij 1 meter. De kunststof rijplaten kunnen worden geleverd in Houten of kunnen worden opgehaald op onze locatie in Odijk en zijn geschikt om lichtere voertuigen of machines over te vervoeren.

Advies nodig?

Neem voor informatie of advies contact met ons op via 030-6365885. Wij staan u graag te woord en bieden u de beste service.