Rijplaten huren in Utrecht

Bekijk hier de mogelijkheden

Rijplaten huren in Utrecht? Otte Infra biedt stalen en kunststof rijplaten aan om te huren. Met rijplaten zorgt u er voor dat u een tijdelijke stevige ondergrond creëert voor voertuigen, machines of opslag. Met stalen of kunststof rijplaten kunt u straatwerk of een gazon beschermen, maar kunt u ook een vervoerspad aanleggen. Zeker op bouwplaatsen waar nog geen bestrating ligt zorgen de rijplaten van Otte Infra voor een goede toegankelijkheid van het terrein.

Alle rijplaten hebben afgeronde hoeken en zijn uitgerust met hijsogen. U kunt er voor kiezen om de rijplaten zelf op te halen op onze locatie in Odijk. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de rijplaten te laten leveren en plaatsen in Utrecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stalen rijplaten huren in Utrecht

Voor het vervoer van zware voertuigen of machines in Utrecht wordt de inzet van stalen rijplaten geadviseerd. Wij kunnen stalen rijplaten leveren in Utrecht van:

500 x 100
500 x 130
500 x 160
500 x 200
600 x 350

Kunststof rijplaten huren

Kunststof rijplaten bij Otte Infra zijn beschikbaar in 3 meter bij 1 meter. De kunststof rijplaten kunnen worden geleverd in Utrecht en zijn geschikt om lichtere voertuigen of machines over te vervoeren.

Advies nodig?

Neem voor informatie of advies over de rijplaten gerust contact met ons op via 030-6365885. Wij geven u graag advies en bieden u de beste service.